Jesse van den Elsen

Liedjesschrijver en theatermaker Jesse (1974) is een onvervalste autodidact en koos na zijn studie logistiek management (diploma 2000 NHTV Breda) voor een muzikaal pad. Hij volgde zijn hart en is nu fulltime bezig met zijn passies; muziektheater en de ontwikkeling van mensen. Jesse ging de bühne op met zijn eigen werk in 2005. Inmiddels bracht hij een gedichten- en liedjesbundel en 3 albums uit. ‘Hete Zon’(2005), 'Kruisvaarder' (2008), 'Waterloper' (2011) en 'Voor de wind' (2016). Momenteel is Jesse met Het Motief Producties vooral actief met de creatie, organisatie en uitvoering van muziektheater in opdracht van derden.

 

Daarnaast verzorgt hij inspirerende workshops en trajecten voor jongeren die weer aan de slag willen. Jesse is ook actief als projectleider en schrijver van Theatergroep Trots van de Leijgraaf. (diploma Pedagogisch Didactisch Bekwaamheid 2008 HAN Nijmegen) Trots heeft vier succesvolle theatertoers gespeeld met de voorstellingen 'Steen voor Steen'(2016), 'Zilverland'(2017), ‘CODE Z’ (2018), Kamp Beeresteijn (2019) ! Juni 2021 gaat Trots toeren met de voorstelling ’SOOS 54’

Jozan van Balkom

Jozan (1987) studeerde af op het conservatorium op de vakopleiding muziektheater in Tilburg in 2010. Ze is werkzaam als zangeres en actrice binnen Het Motief. Jozan is daarnaast actief als regisseur en zangdocent bij diverse gezelschappen waaronder Theatergroep Trots.

 

Jozan verzorgt ook worskhops op het gebied van stemcoaching in het bedrijfsleven en ze heeft een eigen lespraktijk op het gebied van zang in Den Bosch.

Anne-Marijn Smulders

Anne-Marijn (1985) studeerde af aan de opleidingen Docent Muziek (2010) en Muziektheater (2012) aan het Fontys Conservatorium.
Ze is werkzaam als zangeres en actrice binnen Het Motief.


Anne-Marijn speelde in vele musicals in binnen- en buitenland (bij onder andere Stage Entertainment en VBW). Naast haar werk als zangeres/actrice is zij werkzaam als zangdocent bij diverse musicalopleidingen.

Lennart van Dijk

Lennart (1986) studeerde af op het conservatorium in Tilburg in 2013 richting geimproviseerde muziek. Lennart speelt contrabas en gitaar bij Het Motief. Daarnaast is hij muzikaal leider van Theatergroep Trots. Verder speelt hij in diverse bands en theaterproducties in uiteenlopende stijlen. Ook is Lennart actief als muziekdocent.

Kim de Beer

Kim (1984) studeerde in 2008 af op de vakopleiding Viool aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Kim is violist bij Het Motief. Verder heeft ze met verschillende orkesten en bands tournees gedaan in Europa, China en de Verenigde Staten. Naast de klassieke muziek, speelt Kim ook graag country en hedendaagse muziek, zoals pop, rock en dance.

 

Een andere passie van Kim is kinderen in aanraking brengen met muziek. Ze geeft vioolles en is geregeld te vinden in de basisscholen voor diverse workshops.

Jeroen Torrente

Jeroen Torrente (1980) is in 2007 afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium Tilburg richting geimproviseerde muziek. Hij is naast gitarist bij het Motief en Theatergroep Trots ook vaak op het podium te vinden met andere bands, die zeer uiteenlopende genres brengen.

 

Daarnaast heeft Jeroen een eigen lespraktijk in Breda waar hij met veel plezier les geeft aan de volgende generatie muzikanten.

Roy Veltien

Roy (1987) studeerde af als muziektherapeut in 2018 bij de HAN in Nijmegen. Roy is als drummer en percussionist betrokken bij zowel Het Motief als Theatergroep Trots. Daarnaast geeft Roy les bij Rhythm Impact en Beat It slagwerkopleidingen. Ook is Roy actief in diverse bandjes en geeft hij muziektherapie aan dementerende ouderen.

Karin en Manon, Operatie frisse peper

Operatie frisse peper en Het Motief vullen elkaar aan als er echt een beweging op gang moet komen. Wil je naast een artistieke beleving van Het Motief een compleet gepeperd actieprogramma voor jouw congres of evenement? Of een in-company traject om met jouw collega’s eens flink door de frisse pepermolen te gaan? Neem dan gerust contact op.

 

Het frisse peperteam geeft samen met jou een duidelijke richting, sterke inhoud en frisse energie aan jouw congres en veranderingen op de werkvloer. We werken op een actieve en creatieve manier aan oplossingen, eigenaarschap en veranderbereidheid van de mensen. Inhoud & diepgang en luchtig & leuk versterken elkaar! www.operatiefrissepeper.nl

Raff Roothans,
Studio RAARmusic 

Raff is eigenaar van Studio RAARmusic in Waalwijk. Raff heeft jarenlange ervaring met muziek maken, opnemen en produceren. Het album ‘Voor de Wind’ van Het Motief is  opgenomen en gemixt bij Studio RAARmusic.  

 

Voor Het Motief Producties heeft Raff een aantal promotienummers voor ROC de Leijgraaf opgenomen en gemixt. Hij vindt het belangrijk om werk op maat te leveren! Er wordt niet op een uur gekeken want het resultaat is wat telt. Of zoals een klant het omschreef: 'Het belangrijkste wat ik bij RAARmusic voel is vertrouwen'. 

 

www.raarmusic.nl

Dirk van de Burgt,
D-tone

Dirk verzorgt met zijn bedrijf D-tone de techniek van alle Het Motief-evenementen. Hoofdzakelijk geluid maar indien nodig ook licht, stroom, video , podium en uitgebreide theatertechniek. Of het nu om een congres, theatervoorstelling of bedrijfsfestival gaat, D-tone zorgt dat de techniek prima op orde is. Met een persoonlijke aanpak en aandacht voor de mogelijkheden en de beperkingen van de locatie. Voor opdrachtgevers van Het Motief is het vaak voordelig en efficiënt als Dirk de techniek van het gehele evenement verzorgt. Zodat er niet met meerdere partijen gewerkt hoeft te worden. Dirk verzorgt tevens de techniek van Theatergroep Trots.